Vinkkejä Pelaa

Joten virheitä sattuu vain Arcade Host -tyyppiselle Bejeweled 2:lle. Kun olet MUSTAVALKOINEN, VIHREÄ NÄYTTÖ, etkä vaikuta KELTAINEN NÄYTTÖ ennätysväreihin, uusimmat säännöt vaikuttavat hämmästyttävän hyvin leikkauskohtaan ja annat tunnustusta, joka voidaan näyttää viimeistelyssä Mysteeritoiminto. XMASKorvaa taustan jolla on yksi useista pelin muista taustoista ja voit tuottaa lumisateen etualalla varmasti huolellisesti pudotuksi.

Pelaa Kasinoa Netissa

  • Tekeessään asiansa otteluiden pistefilosofia on korkealla.
  • Uusi Blitz-tila, joka vain näyttää omenan ios-tyypistä Bejeweled dosista, on itse asiassa Bejeweled Blitzin paikka, joka on lisäosa ohjelmistosi myöhempään päivitykseen.
  • Bejeweled 3:n Vintagen sisällä muutaman Hyperkuution yhdistäminen palkitsee usein jälleen kaksi Hyperkuutiota erinomaisessa satunnaistetussa kunnossa, samalla kun kaikki paneelin jalokivet tyhjennetään.

Mutta Bomb Gem -tehtäväsi määrä vähenee, kun on neljäkymmentäviisi, 30 ja sinulla on 15 sekuntia, ja myös Bomb Gems -eläimen äänenvoimakkuus kehittyy, kun saat enemmän ongelmia. Nauti hyökkäyksestä vain enemmän puhdistavien jalokivien ansiosta, muuten räjäyttämällä tai murskaamalla maata. Selkeä alla alueen yksi naarmuuntuu sängyt pohja kaksi riviä ennen kuin uusi ajanottaja loppuu menestyä ja sisällyttää mennä ulos.

Valinnainen Display Viewer

Pelaajat arvioivat paneelin, joka on täynnä värikkäitä ja voit kiiltäviä jalokiviä monitoriin. https://online-pelit.com/ Parhaimmista peleistä on tullut suosittuja yksi lukemattomista ammattilaisista heidän haastavien paineidensa vuoksi, jotka voivat räjäyttää mielesi. Vaikka siinä on paljon videopelimenetelmiä, niissä ei ole aivan uutta Blitz-asetusta.

“tuore ääni”

Gyromancer on ongelma- ja hahmopelaaminen videopeli, jonka PopCap Games on kehittänyt yhteistyössä Square Enixin kanssa. Pelaaja kulkee kaavion läpi innokkaasta lumottuista puusta ja kamppailee jättiläisiä vastaan ​​omien kutsuttujen hirviöidensä kanssa PopCapin Bejeweled Spinin mukaisen ongelmavideopelikilpailun seurauksena. Näissä otteluissa pelaaja pyörittää neljän hengen ryhmiä ruudukossa jalokivistä, jotta voit asettaa riviin kolmen tai ehkä useamman samanvärisen jalokiven ympärille; aina kun ääriviivoja on luotu riittävästi, vastustajalle aiheutuu vahinkoa. Taistelujen välissä tarina kerrotaan itse asiassa useilla välikohtauksilla, koska niin käyttäjä kuin kutsutut hirviöt saavat kokemusta ja voit vahvistua osapelitekijöiden avulla.

Aina kun ne epäonnistuvat, uusin Bomb Jewel tuhoaa uusimman paneelin, pysäyttää videopelin. Lukittuja aarteita ilmestyy joskus pelilaudalle, ja ne estävät pelaajaa siirtämästä tuoretta jalokiviä. Vaikka se ei ole, se verrataan muuten menetetty, koska uusi Treasure vahingoittaa uutta turvallista. Doom Gems on saatavilla pelien jälkeen, eikä niitä voi hävittää tai yhdistää.

Ilmeisesti alkuperäinen nimike pois Strings Responsesta (varmasti yksi ongelmatilan haasteista) on Strings Group, pelidokumenteista löydetyn koskemattoman vaikeusidentiteetin mukaan. Kokeile oman paljaan ongelma-identiteettisi ohella pehmeää violettia, joka on täsmälleen sama väri kuin Chain Reactionin haasteidentiteetti. Vaikeustilan XML-tiedosto, nimeltään “haasteet”, sisältää käyttämättömät omaisuudet vaatimuksia varten nimeltä donedescription. Upouusi paljas kiinteistö olisi muuttanut uuden toimintahäiriön pois ongelmasta osoittamaan, että mysteeri olisi saatettu tehokkaasti loppuun. Useissa muissa Jason Kapalkan haastatteluissa kerrotaan, että Bejeweled Spinin sisällä oli ehdottomasti etsittävä pari ylimääräistä “hullua aarretta”, nimeltään Contaminants Jewels and Radiation Treasures.

Jotkut muut pelimenetelmät

Kappaleet sijoitettiin myös videopelisi upouusiin mobiiliversioihin Larger, Finest Increases -päivitykseen asti. Että se tehostaa voi myös johtaa välittömään Glaring Speediin, joilla on innokas päivitettävissä oleva lisä, voi kestää 8 pelkkä sekunti, jonka jälkeen korotus usein jäähtyy omistamaan 15 pelkkä sekuntia sen triggereillä. Lukituksen avaamiseksi, toisin kuin useimmat muut ainutlaatuiset kiihdyttimet, joilla on ongelmakohtaisia ​​löytötarpeita, pelaajan on maksettava 17 500 kultaharkkoa.

By | 2024-03-09T04:11:51-05:00 March 9th, 2024|Uncategorized|